Vores koncept

Velkommen til PREGO Kolding

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde dig velkommen til vores hjertebarn; PREGO Kolding.
Vores passion for Italien, vinen, livet, menneskerne, maden, råvarerne har altid været stor og gennem de seneste 10 år har vi med stor nysgerrighed rejst landet tyndt af flere omgange.

Disse ture har dannet grundlaget for tankerne omkring PREGO. En lille smule af det bedste fra nær og fjern er blevet kogt ned til vores vision, om hvordan et moderne vin og madsted med inspiration fra Italien kan være.

Vores koncept er simpelt. Det eneste du skal tænkte på når du ankommer til PREGO er at hygge dig med dit selskab. 

Vores tanke har altid været – hvorfor skal vi “nøjes” når man går på restaurant – hvorfor ikke altid få den fulde oplevelse med? 

Derfor har vi særligt udviklet koncepter der gør det nemt for dig som gæst at koncentrere dig om dit selskab og om at hygge dig.

F.eks. med vores weekend aften koncept hvor alt er inkluderet. 

Lige fra snacks og bobler til velkomst til kaffe, sødt og avec som afslutning.

Hos PREGO gør vi tingene lidt anderledes – derfor stiller vi også frit vores vinbar til rådighed under hele din aften hos os i weekenden. Om torsdagen sætter vi blot en hel flaske på dit bord. Hvorfor nøjes?

I vores weekend koncept har udvalgt gode vine som du frit kan smage på under hele dit besøg hos os. Brug det f.eks. som en vinsmagning eller blot til at udvide din horisont og få forskellige smagsindtryk. 

Er du ikke til vin tilbyder vi naturligvis også Øl, Sodavand, Vand, Alkoholfri Vin. 

Læn dig tilbage og nyd en aften i godt selskab.

Velkommen til PREGO
Andiamo!
Mathias & Marco

Book Bord her!